Yahya Çınkıl, engelli vatandaşlarımızla buluştu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 03 Aralık 2023 18:55
Yahya Çınkıl, engelli vatandaşlarımızla buluştu
Yahya Çınkıl: 'Geçmişten bugüne engelli kardeşlerimize hayatı kolaylaştıracak çalışmaların içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz'

Çınkıl, engelli vatandaşlarla buluştu


Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlarla buluşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, "Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir" dedi.

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada engelli vatandaşlarla görüşen ve ilgiyle karşılaşan Çınkıl, önce engellilerin gününü kutladı, ardından engelli bireyleri topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için herkese büyük görev ve sorumluluklar düştüğü mesajını verdi.

 

Sevgi bağımız engel tanımaz

 

En büyük engelin sevgisizlik olduğuna vurgu yapan Çınkıl, 
"Sadece özel günlerde değil, geçmişten bugüne her zaman yanlarında olduğumuz engelli kardeşlerimizle aramızdaki sevgi bağı hiçbir engel tanımaz. Engelli kardeşlerimizle gönül bağımız çok sağlam temellere dayalı. Geçmişten bugüne engelli kardeşlerimize hayatı kolaylaştıracak çalışmaların içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Hepimizi İlgilendiriyor


Engelli bireylerin topluma kazandırılmasına da dikkat çeken Çınkıl, "Engelli kardeşlerimizin sorunları her birimizi yakından ilgilendirmektedir. Bu anlamda engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu vesileyle; engelli vatandaşlarımızın ve kıymetli ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü gönülden kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum"diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.