Çankaya'da Bekir Ödemiş'e yoğun ilgi

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2023 12:06
Çankaya'da Bekir Ödemiş'e yoğun ilgi

ÇANKAYA'YA BEKİR ÖDEMİŞ YAKIŞIR

 

Bekir Ödemiş'in CHP'den Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olması Çankaya'da sevinç ve heyecanla karşılandı.

 

Çankaya'da Bekir Ödemiş sesleri

 

Siyaset dünyasının tecrübeli isimlerinden birisi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

Donanımlı bir isim olarak dikkat çekiyor

 

Yerel yönetim tecrübesi bakımından Türkiye’nin en donanımlı isimlerinden biri olarak bilinen Bekir Ödemiş, Cuma günü görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Bekir Ödemiş'in Aday Adaylığı Çankaya'da sevinç ve heyecanla karşılanırken binlerce vatandaş yorum ve mesaj atarak Bekir Ödemiş'e destek verdiği görüldü

 

Bekir Ödemiş, “Kıymetli Dostum” diye başlayan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “2024 Mart Yerel Yönetimler seçimleri sırasında yine Sayın Mansur Başkanın Büyükşehir Belediye Başkanlığında Ankara’da Çankaya İlçe Belediye Başkanlığına adaylığım konusunda telkinler ve tavsiyeler almaktayım. Belediyecilik konusunda deneyim ve donanımımı bir dönem Ankara’da yeniden yaşamın pratiği ile buluşturma noktasında sizlerin değerlendirmesine gereksinim duymaktayım.” ifadelerini kullanınca; destek mesajları yağmaya başladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.