Türk Polisi Milletimizin gönlüne yazılmış bir destanın adıdır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Nisan 2016 22:15
Türk Polisi Milletimizin gönlüne yazılmış bir destanın adıdır
Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven Türk PolisTeşkilatı'nın 171.nci kuruluş yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven Türk PolisTeşkilatı'nın 171.nci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Türk Polisi milletin gönlüne yazılmış bir destanın adıdır.


Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven Türk Polis Teşkilatının 171.nci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Türk Polisi Milletimizin gönlüne yazılmış bir destanın adıdır.


Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven: "Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle destanlaşarak,  Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, her şartta ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.  Türk Polisi canını uğruna feda etmeye hazır olduğu milletimizin gönlüne yazılmış bir destanın adıdır.


Sorumluluğunu üstlendikleri asil görevi büyük bir fedakârlıkla yerine getirerek ülkemizin güven ve huzur bulmasında mesai mefhumu gözetmeden görev yapan emniyet teşkilatına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı'nın tüm mensuplarının 171.nci kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur içerisinde kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.