Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven güven tazeledi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Nisan 2016 20:30
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven güven tazeledi
Samsun Yazarlar Derneği'nin 5. gerçekleşen Genel Kurulda Ahmet Seven yeniden güven tazeledi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven güven tazeledi

Samsun Yazarlar Derneği 5. Genel Kurulu yapıldı.

Samsun Yazarlar Derneği'nin 5. gerçekleşen Genel Kurulda Ahmet Seven yeniden güven tazeledi.

Yönetim Kurulu;  Ahmet Seven, Doğan Kan, Ahmet Köksal, Sami Kesmen, İhsan İde, Civan Çelik ve Muhammet Köksal'dan oluştu.

Doç. Dr.Bekir Şişman'n Başkanlığında oluşan Divan Kurulunda Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Müdürü Ersin Erge görev yaptı.

Yazar ve Şairler bir şehrin akciğerleri gibidir

KADEF Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Samsun Yazarlar Derneği Kurucu Başkanı Ahmet Seven : " Samsun Yazarlar Derneği 09. Mayıs 2005 de kurulmuş olup bugüne kadar etkili faaliyetler yapmıştır. Başta bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür diyorum. Bundan sonraki faaliyetlerimizin daha verimli olabilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışacağız. Derneğimizin çatısı altında yer alan ve Samsunun ilmi ve fikri hayatına katkıda bulunan şair ve yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Şair ve yazarlarımız bir şehrin akciğerleri gibidir. Samsunda faaliyet gösteren şair ve yazarlarımızın birikimi bizim sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Yıllardır bizi bu görevde tutan üyelerimizin teveccüh ve heyecanı olmuştur" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.