Tok; Samsunlu olmak yetmez

SİYASET Haber Girişi : 05 Kasım 2013 18:41
Tok;  Samsunlu olmak yetmez
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, Çarşambalılar Derneğini ziyaret etti.
Erdoğan Tok; " Samsunlu olmak yetmez, Samsuncu olmak önemlidir."

" Doğduğumuz yer değil,  yaşadığımız kente hizmet etmek önemli "  diyen Erdoğan Tok, " Yaşadığı şehre emek veren, değer veren, hizmet eden üstündür.  Samsunlu olmak değil, Samsuncu olmak önemlidir." dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, Çarşambalılar Derneğini ziyaret etti.

Kendisini ziyarette memnuniyetle karşılayan Dernek Başkanı Saadettin Sarıoğlu ve Dernek Yönetimi ile görüşen Erdoğan Tok, Samsun'da hemşeri derneklerinin varlığının kentini dinamiğini oluşturduğunu söyledi. Çeşitli kültürel zenginlikleri, örf, adet ve gelenekleri ile hemşeri derneklerinin Samsun'a katkı sağladığını ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok,  " Hemşerilik,  aidiyet ve kimlik duygusunu anlatır. Kaynaşmaya vesile olan bu birliktelikler geçmişle gelecek arasında bağın kurulmasına vesile olur.  Hemşeri dernekleri vasıtasıyla yeni nesil, birbirini tanıyor, kaynaşıyor. Yardımlaşma ve dayanışma için bu kuruluşlar önemli bir fonksiyon  üstleniyor." dedi.

Bir çok dernek altında faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin Samsun için ortak akıl etrafında buluşması gerektiğini kaydeden Tok,  " Hemşeri derneklerini Samsun için aynı uğurda buluşturarak,  ortak gayede bir araya gelmeliyiz. Farklı şehirlerden gelebilir. Kültürümüz değişik olabilir. Önemli olan doğduğumuz yer değil, doyduğumuz, kazanç sağladığımız yerdir. Çarşambalı, Kavaklı, Termeli, Trabzonlu, Bayburtlu, Gümüşhaneli, Rizeli, Ordulu, Artvinli olabiliriz. Yapmamız gereken yaşadığımız kent için aynı gaye üzerinde buluşmak. Hizmet etmek.  Bu manada Samsunlu olmak önemli değil. Samsuncu olmalıyız." diye konuştu.  

Etiketler : Erdoğan Tok
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.