Kavak bizimle modern ilçe olacak

SİYASET Haber Girişi : 05 Kasım 2013 18:11
Kavak bizimle modern ilçe olacak
İlçe halkının ilgi ve desteğinin kendisini memnun ettiğini belirten Ak Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Fehmi Durgun, hizmet ve değişim için çıktığı bu yolda kararlılıkla yürüyeceğini ifade etti.

İlçe halkının ilgi ve desteğinin kendisini memnun ettiğini belirten Ak Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Fehmi Durgun, hizmet ve değişim için çıktığı bu yolda kararlılıkla yürüyeceğini ifade etti.

 MODERN VE YAŞANABİLİR İLÇE

AK Parti Kavak Belediye Başkan aday adayı Fehmi Durgun, geleceğin daha modern, daha çağdaş ve daha yaşanabilir Kavak oluşturmak için çıktıkları yolda vatandaşlardan büyük destek gördüklerini ifade etti. İlçemizin değişim için kararlı olduğunu, insanların gözlerindeki umut ışığını gördüğünü belirten Durgun, "Geleceğin çağdaş ve modern Kavak 'ı yaşanabilir, uyumlu, güzel ve sağlıklı olabilmesi için gerekli kararlar bugünden verilmeli. Mevcut olumsuz koşullar bugünkü kent ve yerleşim kavramlarının gözden geçirilmesi için uyarıcı bir neden. Bu gözden geçirme, kent sakinleri, tüm yöneticiler, biz politikacılar, resmi görevliler dahil olmak üzere uzmanlar ve tüm halkın işbirliği ile gerçekleştirilmeli. Kavak'a ideal bir kent oluşturmak istiyorsak, daha yaşanabilir, mutlu bir ilçeye ulaşmak istiyorsak hep birlikte daha çok çalışmak durumundayız." dedi. Durgun, aday adaylığını açıkladığı günden beri gece-gündüz, dur-durak bilmeden çalışmaya, Kavak'lılara kendini anlatmaya devam ediyor. 19 Mayıs mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Durgun, Kavak için güzel projeleri olduğunu, Kavak'ın Türkiye'nin yıldızı ve marka kent olması için yola çıktığını ifade etti. Kavak'da 7'den 70'e herkes ve her kesim tarafından büyük destek gördüğünü söyleyen Durgun, Kavaklıların ilgisi ve desteğinin kendisini memnun ettiğini belirterek hizmet için, değişim için çıktığı bu yolda kararlılıkla yürüyeceğini ifade etti.

Çekici bir kent olacak

Mevcut yapıları ıslah edeceklerini, yeni yapıların da birbirleriyle ve çevreyle, çekici ve uyum içinde olmasıyla kentin kalitesini artıracaklarını belirten Durgun, "Kavak ilçemiz çekici bir kent olacak. Kavak ilçemiz kaliteli insanların yaşadığı bir kent. Kavak'da kent yaşamı da kaliteli hale gelecek. Bizim dönemimizde herkes daha mutlu, daha huzurlu, daha dingin bir Kavak'da yaşayabilme imkanı bulacak" dedi. 

Etiketler : Kavak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.