Suat Kılıçın hacklenen twitter hesabından istifa geldi

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Şubat 2015 10:33
Suat Kılıçın hacklenen twitter hesabından istifa geldi
Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın Twitter hesabı hacker grubu"BortecineTim" tarafından hacklendi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Twitter hesabı hacklendi. Hesabına ulaşamayan Kılıç, Facebook'taki hesabından ''Gece gece canınızı sıkacağım ama... Maalesef Twitter hesabım sosyal medya korsanları tarafından ele geçirildi'' diye yazdı.

ESKİ Gençlik ve Spor Bakanı, AK parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın hackerlarca ele geçirilen Twitter hesabından gece yapılan paylaşımlar siyasette kısa süreli hareketliliğe neden oldu. AK Parti'den istifa ettiğine ilişkin tweetleri daha sonra Facebook hesabından yalanlayan Kılıç, sosyal paylaşım sitesinin yetkilileriyle görüşerek birkaç saat sonra tweetleri sildirdi.

Kılıç'ın Twitter hesabının bir hacker grubu tarafından hacklendiği anlaşıldı. Hesabı ele geçirenler, "AK Parti'den üzülerek istifa ettiğimi bildirerek hizmetime son veriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Unutmasınlar ki bu millet Atatürk'ü nasıl sattı ise zamanı gelince Tayyip Erdoğan'ı'ı da satacaktır" şeklinde tweetler attılar.


 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.