Sarıgül yağcı partilileri azarladı"> Sarıgül yağcı partilileri azarladı"> Sarıgül yağcı partilileri azarladı">

Sarıgül yağcı partilileri azarladı

SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2014 00:51
<font color=Sarıgül yağcı partilileri azarladı" />
Konuşma yaptığı sırada iki partililerin kendi aralarında konuşmasına tepki gösteren Sarıgül, "Tayfun ikiniz kendi aranızda konuşacaksanız gidin konuşun.
Konuşma yaptığı sırada iki partililerin kendi aralarında konuşmasına tepki gösteren Sarıgül, "Tayfun ikiniz kendi aranızda konuşacaksanız gidin konuşun. Benim gözümden hiç bir şey kaçmaz. 'Buradan belediye meclisine gireceğim' diye yağ yakma. Hayatımda yandan çalışanlarla işim olmaz, candan çalışan herkesle yoluma devam ederim. Bireysel menfaatlerinin peşinde koşanlarla işim olmaz" diyerek tepki gösterdi.

"PARANIZ OLABİLİR, ADAM OLAMAZSANIZ NEYE YARAR?"

"Allah'ım insanları denemek için ya para verir, ya makam verir. Paranız olabilir ama adam olmazsanız ne işe yarar" diyen Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün Mustafa Sarıgül'de, değişimde bir enerji varsa o enerjimizi önce Allah'ımıza sonra da kadınlarımıza borçluyum. Her mahallemizde sadece kadınlarımızın yararlanacağı spor merkezlerini açacağız. Kadınlarımızla ilgili her mahallede sosyal tesislerimizi en güzel şekilde açacağız. Bir insanın vefalı olması lazım. Olmazsa taş olur. Vefasız olmayın. Ben bugün bu sokağa geldim. Not alacaksınız. 10 Nisan günü Büyükşehir Başkanı olarak da buraya gelmeyi Allah'ım bana kısmet etsin."

Etiketler : Sarıgül
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.