• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlu Ödülünü Vali İbrahim Şahin'in elinden aldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ocak 2016 18:20
Sarıcaoğlu Ödülünü Vali İbrahim Şahin'in elinden aldı
Sarıcaoğlu Ödülünü Vali İbrahim Şahin'inin elinden aldı. Sarıcaoğlu Ödülünü Kavaklılara Armağan Etti
ÖNCEKİ YILDA YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI
Sarıcaoğlu Ödülünü Vali İbrahim Şahin'in elinden aldı

Sarıcaoğlu Ödülünü Kavaklılara Armağan Etti

Samsun Kent Medya Organizasyonu tarafından düzenlenen '2015 Yılı Samsun'un Enleri' ödülleri sahiplerini buldu.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 'Samsun 2015 Yılı En Başarılı İlçe Belediye Başkanı' anketinde ilk üçe girerek Samsun Valisi İbrahim Şahin'den ödülünü aldı.Başkan Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada; "Bu benim için çok gurur verici birşey. Kısa süre içerisinde ilçemizi Samsun'un sayılı ilçeleri arasında görmek beni çok mutlu etti. Rabbim başarılarımızın devamını getirsin" dedi.
Sarıcaoğlu Ödülünü Kavaklılara Armağan Etti
Sarıcaoğlu, "Almış olduğum bu ödülü herzaman yanımda olan Kavak'lı hemşehrilerime armağan ediyorum. Vermiş olduğum bütün kararlarda yanımda oldular. Bana destek olup benimle birlikte bu yolda yürüdüler. Bende elimden geldiğince onlar için çalıştım ve bundan sonrada onlar için çalışacağım" dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Samsun Kent Medya Organizasyonu tarafından düzenlenen '2015 Yılı Samsun'un Enleri' ödülleri töreninde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların çoğalması hepimiz için güzel olacak çünkü bu tür organizasyonlar tüm kurum ve kuruluşların tatlı bir rekabet içerisinde daha fazla çalışmalarını sağlayacak" diye konuştu.

HABER; EMRECAN ARASAN-KAVAK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.