• İHSANBAŞKAN

Samsunspor'da Hedef 'Galibiyet '

SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2013 10:35
Samsunspor'da Hedef 'Galibiyet '
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bir hafta içinde oynayacağımız 3 maçtan 9 puan almayı hedefliyoruz" dedi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bir hafta içinde oynayacağımız 3 maçtan 9 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Bir hafta içinde PTT 1. Lig'de sırasıyla BucasporAnkaraspor ve Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını belirten Kar, şöyle konuştu:

"Takım olarak kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bir hafta içinde oynayacağımız 3 maçtan 9 puan almayı hedefliyoruz. Bu maçların ilki olan yarın oynayacağımız Bucaspor maçı bu hedefimizi yakalamamız ve üst sıralarda tutunmamız için önemli. Bunun için hafta arasında oyuncularımız çok iyi bir dönem geçirdi. Birkaç oyuncumuz sakat ancak sahaya sonuçta 11 kişi çıkacağız. Her oyuncumuzun alternatifi var. Bu oyuncularımız da takım arkadaşlarının eksikliğini hissettirmeyecek. Umarım bu maçı kazanarak hedefimize doğru adımlarla yürümeye devam ederiz."

Taraftarların takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmadığını ifade eden Kar, "Her maç olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarlarımız deplasman maçlarında da bizleri yalnız bırakmıyor. Onların destekleri ve tezahüratları oyuncularımızı saha içinde ateşliyor. Umarım taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.