'Samsun İçin Fikrim Var' Tır'ı, İlçe Halkıyla Buluşacak

SİYASET Haber Girişi : 03 Kasım 2013 10:29
'Samsun İçin Fikrim Var' Tır'ı, İlçe Halkıyla Buluşacak
Samsun'un Canik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayıOsman Genç, kentin topyekün kalkınması için önemli ve anlamlı bir proje başlattı.
Samsun'un Canik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayıOsman Genç, kentin topyekün kalkınması için önemli ve anlamlı bir proje başlattı. İlçe halkının ilçelerinin gelişmesi ve kalkınma için fikirlerini özgürce beyan etmesini sağlamak amacıyla 'Samsun İçin Fikrim Var' kampanyası başlatan Başkan Osman Genç, kampanya TIR'ını ilçe ilçe dolaştırarak halkın fikirlerini alacak. Beyan edilen fikirleri tek tek inceleyecek olan Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde tüm orijinal fikirleri hayata geçireceğin sözünü verdi.

'Samsun İçin Fikrim Var' projesinin açılışı, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda yapıldı. Açılışa Canik Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye müdürleri, çalışanlar ve ilçe halkı katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Samsun'un 17 ilçesiyle birlikte gelişip kalkınabileceğinin altını çizen Başkan Osman Genç, başkanlığı süresinceTürkiye'de kapısız belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlatarak, bundan sonra büyükşehirde de kapı kullanmamaya, her fikre ve renge açık olmaya devam edeceklerini söyledi.

Etiketler : genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.