Samsunlu Şairler Acem Tekkesinde Kahramanlık Şiirleri okudu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Aralık 2016 21:22
Samsunlu Şairler Acem Tekkesinde Kahramanlık Şiirleri okudu
Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Dernekler Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği KADEF Şiir Akşamları Programının bu haftaki bölümü İlkadım Belediyesine bağlı Acem Tekkesinde gerçekleşti. 60'tan fazla Samsunlu Şairin katıldığı gecede Şairler Kahraman
 Kavak Dernekler Federasyonu ile Samsun Yazarlar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği KADEF Şiir Akşamları Programının bu haftaki bölümü İlkadım Belediyesine bağlı Acem Tekkesinde gerçekleşti. 60'tan fazla Samsunlu Şairin katıldığı gecede Şairler 15 Temmuz ve Kahramanlık Şiirleri okudular. 
Geceye Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadefe bağlı Dernek Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. 

Davetliler arasında şairlerin okuduğu şiirlerden duygulananlar olurken bazı şiirler ayakta alkışlandı.

KADEF BAŞKANI KARAGÖZ: ŞAİRLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Gecede bir konuşma yapan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz Acem Tekkesini Samsunlu Şairlere açan İlkadım Belediye Başkanı Sn. Erdoğan Tok'a teşekkür etti. Karagöz konuşmasında; " Üç yıldır devam eden KADEF Şiir Akşamları Samsun için kültürel anlamda bir kazanç olmuştur. Bu süre içerisinde şairlerimizle birlikte bizlerde dinleyici olarak önemli bir yol katettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şairlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"dedi.

SEVEN: ŞAİRLERİMİZ KÜLTÜR ELÇİLERİMİZDİR
Geceye katılan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de Şairlerin davetli olarak bir çok ilden program teklifleri aldıklarını ve o illere gittiklerini ifade ederek; " Şairlerimiz aynı zamanda şehrimizin kültür elçileridir. Gittikleri yerde Samsunumuzu hakkıyla temsil etmeye çalışmaktadırlar. Şiir hepimizin ortak lisanıdır. Mısralar Birlik ve beraberliğimizi daha kuvvetlendirmekte gönülden gönüle köprüler kurmaktadır. Samsunlu şairlerimize bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi. Ardından da Yavuz bülent Bakilerin "Antepli Şahin" isimli şiirini okudu.
Samsun Yazarlar derneği Başkanı Yardımcısı Doğan Kan'ın yönettiği ve sunuculuğunu yaptığı programın sonunda Şairler hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.