Samsun Tüyap 8. Karadeniz Kitap Fuarına hazırlanıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Ağustos 2023 10:49
Samsun Tüyap 8. Karadeniz Kitap Fuarına hazırlanıyor
Türkiyenin en büyük ve prestijli kitap fuarlarından birisi olan Karadeniz 8. Kitap Fuarı bu yıl 30 Eylül - 8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye'nin en büyük ve prestijli kitap fuarlarından birisi olan Karadeniz 8. Kitap Fuarı bu yıl 30 Eylül - 8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Fuar; panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Önde gelen Yayınevleri ve Yayıncı kuruluşlar yer alarak büyük bir kitap şöleni yaşanacak.

 

Samsunluların büyük katılım sağladığı fuara çevre il ve ilçelerinden de yoğun ziyaretçi akımı gözleniyor. Yüzbinlerce kitapseverin ziyaret etiği fuarda yazar ve şairler de kitaplarını imzalamanın yanısıra okurlarıyla söyleşi yaparak okur yazar buluşmaları sağlanıyor.

 

Samsunda geçmişten gelen fuar kültür ve geleneğinin kitap fuarına da yansıdığı görülüyor.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Samsunun kitaplarla gündeme gelmesi bizim için büyük onurdur

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: " Her yıl başarılarını katlayarak artıran bu yılda 8. kitap fuarına imza atacak olan başta TÜYAP Yetkilileri olmak üzere Samsun Tüyap Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş'a teşekkür ediyor ve kutluyorum. Kitap fuarı şehrimizin kültür ve turizmine de ciddi katkı sağlamakta Samsunun tanıtımında büyük rol oynamaktadır. Kitaplarla gündeme gelen bir Samsun düşüncesi bile muhteşem. Samsunun kitaplarla gündeme gelmesi bizim için büyük onurdur. Şehrimizin için kaçırılmayacak bir fırsattır. Bütün kurumlarımızın elinden geleni yaptığını biliyor, bundan sonra da gereğini yapacaklarına inanıyor şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.