SAMSUN TARIM FUARINA DEMİRTAŞ'TAN ÖVGÜ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Ekim 2012 20:17
SAMSUN TARIM FUARINA DEMİRTAŞ'TAN ÖVGÜ
4-7 Ekim tarihlerinde kadar açık kalan SAM-TARIM fuarını gezen Başkan Demirtaş, Samsunda yapılan fuar organizasyonlarını kentin ekonomisini olumlu yönde etkilediğini kaydetti.
4-7 Ekim tarihlerinde kadar açık kalan SAM-TARIM fuarını gezen Başkan Demirtaş, Samsunda yapılan fuar organizasyonlarını kentin ekonomisini olumlu yönde etkilediğini kaydetti. Sevgi Gölü Park alanı içinde kurulan ve 4-7 Ekim tarihlerine kadar halkın ziyaretine açılan fuarda tarım sektöründe kullanılan araçları ve ekipmanları sergileyen firmaların, tanıtım yaptığı SAM-TARIM fuarını ziyarette bulunan Başkan Demirtaş köylerde tarımla uğraşan çiftçilerin ülke ekonomisine katkısını küçümsenmeyecek değerde olduğunu söyledi.

 

Başkan Demirtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SAM-TARIM 2012 Fuar Müdürü Soner Altun fuar hakkında genel bilgiler verdi. Altun, “Fuarımıza beklediğimiz katılımcı profili seracılıktan arıcılığa, traktör ve tarım araçlarından, zirai ilaçlara, sulama tekniklerinden hayvancılığa, meteorolojiden çevreyle ilgili tarıma, finanstan arıcılığa kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır." diye konuştu.

 

Tarımı ve hayvancılığı olmayan bir ülkenin kalkınamayacağının altını çizen Başkan Demirtaş, "Bu sektörler ne kadar desteklenirse, o ülkenin o kadar kalkınacağına inanıyoruz. Organik tarımı destekliyoruz. Tarım olmazsa, üretim olmaz bunun bilincindeyiz" diye konuştu. Fuardaki stantları tek tek gezen Demirtaş kendisini boş zamanlarında evinin yanındaki bahçede uğraşarak vakit geçirdiğini anlattı. Bahçesinde meyve ağaçları yetiştiren Demirtaş fuarın gözdesi olan Karınca 30 adlı minik bahçe traktörünü binerek test etti. Ardında fuardan bahçe makası satın alan  Başkan Demirtaş fuarın tüm sektöre kazanç getirmesini diledi.

SAM-TARIM 2012 Fuarındaki ziyarette Başkan Demirtaş’a Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Okur,Türkav Samsun Şube Başkanı Muharrem Yıldırım eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.