Samsun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz'dan Kırkpınar Mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Temmuz 2022 22:17
Samsun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz'dan Kırkpınar Mesajı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz 661. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek için tebrik mesajı yayınladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz  661. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek için tebrik mesajı yayınladı.

 

Necati Yılmaz: Atasporumuzun güçlü temsilcileri olan pehlivanlarımızla gurur duyuyorum

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz yayınladığı tebrik mesajında: Atasporumuz Güreşimizin en önemli güreşlerinden birisi olan 661. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivanlığı kazanan Cengizhan Şimşek‘i kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bu yıl er meydanında mücadele veren pehlivanlarımızla gurur duydum. Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu’nun hemşehrisi olarak Türkün gücünü er meydanlarına taşıyanlara onlara destek verenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.