Ahmet Seven'den Kırkpınar Başpehlivanına kutlama mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Temmuz 2022 21:47
Ahmet Seven'den Kırkpınar Başpehlivanına kutlama mesajı
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN bu yıl Kırkpınar Güreşlerinin kıran kırana geçerek yeni isimlerin sahneye çıkmasının önemli bir gelişme olduğuna değinerek 661.Tarihi Kırkpınar Başpehlivanlığını kazanan Cengizhan Şimşek‘i kutladı.

Ahmet Seven Kırkpınar Başpehlivanını kutladı

 

661. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek‘e tebrik yağıyor.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN bu yıl Kırkpınar Güreşlerinin kıran kırana geçerek yeni isimlerin sahneye çıkmasının önemli bir gelişme olduğuna değinerek 661.Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanlığını kazanan Cengizhan Şimşek‘i kutladı.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN yayınladığı kutlama mesajında : “661.Tarihi Kırkpınar Baş Pehlivanı Cengizhan Şimşek‘i kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Özellikle Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu’nun hemşehrisi olarak ifade etmek istiyorum, Atasporumuzun her dalda başarıya ulaşması memnuniyet vericidir. Kırkpınar’a katılan pehlivanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.