• İHSANBAŞKAN

Samsun Karadeniz 2. Kitap Fuarına hazırlanıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ocak 2016 12:48
Samsun Karadeniz 2. Kitap Fuarına hazırlanıyor
Karadeniz kitap fuarının 2. si bu yıl Samsun'da açılacak 23-28 Şubat tarihlerinde açılacak olan kitap fuarına çok sayıda kitabevinin yanısıra ünlü yazarların da katılması bekleniyor.
KARADENİZ 2. KİTAP FUARI ŞUBAT'TA SAMSUN'DA

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Samsun'da ikinci kez düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı, bu yıl Şubat ayında gerçekleştirilecek. Karadeniz 2. Kitap Fuarı 2016 - Samsun23-28 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi - Tekkeköy'de düzenlenecek.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olacağına inandığımız Samsun Kitap Fuarı'na 150 yayınevi katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinlikleri gibi 50'nin üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek.

Karadeniz Kitap Fuarı 2016 - Samsun, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde 10.00-20.00, kapanış günü olan 28 Şubat 2016 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Programlarınızı şimdiden bu tarihe göre yapın

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven kitapseverlerin bu tarihi not almalarını programlarını buna göre yapmalarını söyleyerek özellikle Milli Eğitim Müdürlüğünün Samsun il ve ilçelerinde bulunan tüm okul ve öğrencileri kitap fuarını ziyaret edebilecek bir program yapmalarını tavsiye etti. Seven "Kitap fuarı Samsun için bir fırsattır.  Daha şimdiden bu fırsatı değerlendirmenin yolları aranmalıdır. bu arada Samsunlu şair ve yazarlar da Samsun fuarına katılarak kitaplarını imzalamaları bekleniyor. Bu buluşmalar toplumumuzun bütün kesimleri için önemlidir" diyerek konuştu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.