Samsun AK Parti İl Yönetiminden KA-DEF'e ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Aralık 2022 10:33
Samsun AK Parti İl Yönetiminden KA-DEF'e ziyaret
Samsun Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinden Şerif Korkmaz, Halil İbrahim Aytaç, Oktay Avcılar ve Muhammet Ali Sofi, KA-DEF Genel Bşkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

AK PARTİ VE KA-DEF SAMSUN İÇİN BİRLİK MESAJI VERDİ

 

Samsun Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinden Şerif Korkmaz, Halil İbrahim Aytaç, Oktay Avcılar ve Muhammet Ali Sofi, KA-DEF Genel Bşkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Kadın Kollarıda hazır bulunduğu ziyarette 10 Aralık Cumartesi Saat 13.00 ’te Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet ettiler.

 

AK Parti İl Yönetimi olarak Stk ları yönetim olarak ziyaret edip davet ettiklerini, Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan mitinge katılımın her zamanki gibi yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Şerif Korkmaz “İnşallah her zaman olduğu gibi yarında yine hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımızı karşılamaya, onu coşku ve heyecanla dinlemeye, Samsunumuza yakışır bir şekilde ağırlamaya davet ediyoruz. dedi.

 

SAMSUN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK MESAJI VERDİLER

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samsun ve Ülkemizin aydınlık geleceği için birlik mesajı verdiler. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.