Recep Aslan: Kazanan Vezirköprü olacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2023 21:57
Recep Aslan: Kazanan Vezirköprü olacak

Recep Aslan: Vezirköprü'ye hizmet borcumuz var

 

Vezirköprüyü adım adım dolaşarak sıkmadık el bırakmayın Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep Aslan: "Vezirköprünün daha fazla zaman kaybetmeye tahammülünün olmadığını ifade ederek: Bizim arzumuz Vezirköprünün kazanmasıdır. Seçimlerden sonra isimler değil Vezirköprü kazansın. Kazanan Vezirköprü olsun. Görev tevdi edildiği takdirde bu hizmet yarışında bayrağı göğüslemeye talibiz. Biz Vezirköprü sevdalılarıyız. Hiçbir görevden kaçmayız. Artık Vezirköprüyü, Vezirköprüye hizmet etmeyi dert edinen, sorunlarını bilen, bu toprağın çilesini çekmiş çocukları yönetmelidir. Belediye halkımıza evi kadar yakın ve sıcak olmalıdır. İşte bunun için Vezirköprü sevdalıları yola çıkmıştır." diyerek konuştu. 

 

Göç veren ilçe değil göç alan ilçe olacağız

 

Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep Aslan: " Projelerimizle Vezirköprü'yü layık olduğu en güzel yere getireceğiz. İlçemiz gelişim ve değişimin lokomotifi olacaktır. Göç veren ilçe olmaktan kurtulup göç alan ilçe konumuna gelecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

 

Recep Aslan'a her geçen gün ilginin  daha da arttığı gittiği yerde sevinç ve coşkuyla karşılandığı izleniyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.