Murat Şenel: İlkadımda utanmadan usulsüzlük yaptılarler

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Mart 2024 12:47
Murat Şenel: İlkadımda utanmadan usulsüzlük yaptılarler

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel: Onlar gibi belediyeyi akraba çiftliğine çevirmeyeceğiz

 

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, İlkadım Belediyesi'ndeki akraba kadrolaşmasına dikkati çekti. Şenel, "Onun ağabeyi, şunu gelinin, bunun oğlu, ötekinin kızı diyerek belediyeyi iş kapısı olarak gördüler. Yazıklar olsun. Buradan halkımıza söz veriyorum; göreve geldiğimizde, belediyeye kök salmış akraba yapılaşmasına son vereceğiz. Biz onlar gibi belediyeyi akraba çiftliğine çevirmeyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında, esnaf ve vatandaş buluşmalarına tam gaz devam ediyor. Gece-gündüz yaptığı programlarla halkla temas kuran problemleri dinleyen, talep ve önerileri not alan Şenel, Hastanebaşı Mahallesi'nde lokma tatlısı döktürüp vatandaşa ikram etti. Vatandaşla sohbet eden İlkadım Belediyesi'ni liyakat sahibi kadrolarla yöneteceklerini söyledi. İlkadım Belediyesi'nde sürekli olarak gündeme gelen akraba yapılaşmasına dikkati çekti.

 

"İLKADIM BELEDİYESİ BAŞKANLARIN VE MÜDÜRLERİN AKRABA ÇİFTLİĞİ OLDU"

 

Önceki dönem AKP'li belediye başkanı Erdoğan Tok ve şimdiki İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın görevde oldukları süre boyunca, belediyede hizmetten çok usulsüzlükler ve özellikle akraba kadrolaşmalarıyla gündeme geldiğini ifade eden Şenel, "Belediye demek halka hizmet demektir. Belediye demek sorumlusu olduğu ilçeye hizmet demektir ancak bizden önceki zihniyet maalesef böyle görmemiştir. Bunu herkes açık açık gördü ve zaman zaman yakinen takip etti. İlkadım Belediyesi belediye başkanının, yardımcılarının, özel kalemlerinin, müdürlerinin resmen akrabalarının çiftliğine çevrildi" diye konuştu.

 

"HALKIMIZA SÖZ VERİYORUM; İŞİ İŞİN EHLİNE VERECEĞİZ"

 

Murat Şenel, şöyle devam etti: "Onun ağabeyi, şunu gelinin, bunun oğlu, ötekinin kızı diyerek belediyeyi iş kapısı olarak gördüler. Bunu ne yazık ki hiç utanmadan yaptılar. Biz İşin ehli insanları, likayatı hiçe saydılar ve olan İlkadım'a oldu, olan İlkadım'da yaşayan vatandaşımıza oldu. Yazıklar olsun diyorum ve buradan halkımıza söz veriyorum, biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak göreve geldiğimizde, belediyeye kök salmış akraba yapılaşmasına son vereceğiz. Biz belediyeyi akraba çiftliğine çevirmeyeceğiz. İşi işin ehline vereceğiz. İlkadım'a ve İlkadımlıya hizmet edeceğiz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.