İlyasköy Mahallesi İhsan Kurnaz'ı bağrına bastı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Mart 2024 20:20
İlyasköy Mahallesi  İhsan Kurnaz'ı bağrına bastı
İlyasköy Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerinin İhsan Kurnaz'a sevgi gösterisinde bulunduğu ve oyumuz senindir diyerek seslendiği, birçoğunun da el işaretleriyle yanındayız dediği görüldü. 

İlyasköy Mahallesi Sakinlerinden İhsan Kurnaz'a Sevgi ve coşku dolu karşılama 

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz seçim çalışmaları kapsamında İlkadım-İlyasköy Mahallesini ziyaret etti.

 

 

Ziyarete AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Cumhur İttifakı Teşkilatları, İlçe Başkanı Ersin Kasap, Önceki Dönem AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Erbin İlçe Teşkilatı Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ve partisiz vatandaş katıldı. 

 

İlyasköy Mahallesinde gerçekleşen ve sokak sokak gezilen ziyarette vatandaşların evlerinin pencere ve balkonlarına çıkarak sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

 

 

İlyasköy Mahallesinin kararı net: Oylarımız İhsan Kurnaz'a 

 

Mahalle sakinlerini selamlayan İhsan Kurnaz karanfil hediye ederek herbiri ile görüşmeye çalıştı. İhsan Kurnaz'ı sevgi ve coşkuyla karşılayan vatandaşların zaman zaman Oyumuz senindir diyerek seslendiği ve birçoğunun da el işaretleriyle yanındayız dediği görüldü. 

 

 

İhsan Kurnaz: Hepinizin Belediye Başkanı Olacağım. Ben sizin gönüllerinize talibim.

 

Mahalle sakinleriyle fotoğraf çektiren İhsan Kurnaz; "Bu kapılar size hep açık kalacak. Gönüllerinize talibiz. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteciğiz. Belediye herkesin belediyesi olacak. Hepinizin gözü kulağı olacağım" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim GÜLTEN 17 Mart 2024 21:49

    AK Parti İlkadım Belediye başkan adayı Sayın İhsan KURNAZ Gönülleri fethetti inşlh başkan olunca ilkadım ilçemizde görülmemiş hizmetler yapacak ve hep birlikte İlkadım ilçemizi yaşanır hale getirecektir

  • Rizeli 17 Mart 2024 21:30

    Sİzi Başkan yapacağız Allah’ın izniyle