KILIÇDAROĞLUNU BUNUN İÇİN KİMSE CİDDİYE ALMIYOR

SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2014 23:40
KILIÇDAROĞLUNU BUNUN İÇİN KİMSE CİDDİYE  ALMIYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zaman zaman öyle gaflar yapıyor ki...Adeta benim her konuştuğumu ciddiye almaya gerek yok ben bunu hep yaparım dedirtiyor. Bu konuşması da öyle.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zaman zaman öyle gaflar yapıyor ki...Adeta benim her konuştuğumu ciddiye almaya gerek yok ben bunu hep yaparım dedirtiyor. Bakın bu konuşması da öyle.

Kılıçdaroğlu: parti lideri Cumhurbaşkanı adayı olmamalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini söyledi.

 Genel Başkanı , siyasi parti liderlerinin  adayı olmasını istemediğini belirterek, "Gönlümde yatan ortaya çıkacak cumhurbaşkanı toplumun bütün kesiminin desteğini alsın, bütün kesimler 'Evet bu benim cumhurbaşkanım olabilir' desin. Böyle bir düşünceyle yola çıkmalıyız" dedi. Kılıçdaroğlu, "O koltuk sıradan bir koltuk değil. Devlet öfkeyle deği,l devlet akılla yönetilir. Eğer siz devleti öfkeyle yönetmeye kalkarsanız. Toplumu bölersiniz, huzuru sağlamanın değil 

huzursuzluğun kaynağı olursunuz" diye konuştu.

Ankara'dan karayoluyla Eskişehir'e gelen Kemal Kılıçdaroğlu, hepsi CHP'li olan Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı belediyeleri tarafından Engelliler Haftası nedeniyle Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde ortaklaşa düzenlenen 'Engel Tanımayanlar Buluşuyor' adlı etkinliğe katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'in hiçbir engel tanımadan yaşamlarını sürdüren insanların kenti olduğunu söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da yaptığı konuşmada "İnsanı mutlu edeceksek insan için çalışmalıyız. İnsanı mutlu edeceksek onun sorunlarını gidermeliyiz. Zaten siyasetin temel amacı da budur. Mutlu bir aile, mutlu bir toplum, mutlu bir bireyler yaratmaktır. Onların sorunlarına çözüm üretmektir" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.