SAMSUNSPOR KULÜBÜNDEN KAMUOYUNA DUYURU

SPOR Haber Girişi : 11 Mayıs 2014 22:37
SAMSUNSPOR KULÜBÜNDEN KAMUOYUNA DUYURU
Samsunspor Yönetim Kurulu son haftalarda başarılı bir şekilde hedefine ilerleyen Samsunspor kulübüne destek veren yanında olan bu sevinci paylaşanlara teşekkür eden bir duyuru yayınladı.
Bilindiği üzere Samsunspor'umuz Süper Lig yolunda hedefine futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yöneticisiyle, işadamıyla, bürokratıyla ve büyük taraftarıyla emin adımlarla ilerlemektedir. Hedefimize ramak kala herkesin birlik beraberlik içinde olması, sadece ve sadece takımını desteklemesi gerekmektedir. Ankaraspor deplasmanında tüm yöneticilerimiz takımının yanında olacaktır. Bunun yanı sıra bu zorlu deplasmanda takımımızın tüm giderlerini ise gecesini gündüzüne katıp, kulübün geleceği ve takımın başarısı için çalışan yönetim kurulu üyelerimiz karşılamaktadır. Tabiki kulübümüzün maddi desteğe ihtiyacı vardır. Bu zamana kadar kulübümüzün yanında olan, maddi manevi desteğini esergelmeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU
Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.