Kavak'ta semaver keyfine buyrun

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Temmuz 2012 16:58
Kavak'ta semaver keyfine buyrun
Artık ailenizle birlikte semaver keyfi yapabileceğiniz adresiniz “Gar Park” Ramazan gecelerinin vaz geçilmezi olmaya devam ediyor.

 Kavak Gar Park’ta “semaver Keyfi”

Artık ailenizle birlikte semaver keyfi yapabileceğiniz adresiniz “Gar Park” Ramazan gecelerinin vaz geçilmezi olmaya devam ediyor.

Kavak Belediyesi tarafından bu yaz faaliyete geçen Gar park kafeterya ya her geçen gün ilgi artıyor. Ramazan ayı olması dolayısı ile iftar sonrası birçok vatandaş Kafeteryada semaver çayını içiyor, dost sohbetleriyle zaman akıp geçiyor. Kavak Belediyesi’nin yaptığı yeni düzenleme ile baştan aşağıya yenilenen Gar Park, iftar sonrası ziyaretçilerin akınına uğruyor. Gar Park sorumlusu Cevat Gürel, Kavak Belediye Başkanımız Şerif Ün, halkımızın her sorununa çözüm bulma gayretindedir. Belediyeciliğin sosyal yönü parkların ve oyun alanlarının da artması ilçemizin zenginliğidir dedi.

 “Yaz bitmeden mutlaka gidin”
Sohbet koyulaştıkça, bardakların biri gidiyor, diğeri geliyor diyen Memur emeklisi Mehmet Demir ( 63),”Gar Parkta mutlu oluyorum. Ve semaver ustası Samet usta, dumanla giriştiği savaştan galip gelip, habire masalara çay yetiştiriyor. Gar Park sorumlusu Cevat Gürel ve çalışanların özverisi mekanı daha da ısıttığını söyleyen Mehmet amca, “Bizden söylemesi; yaz bitmeden Gar Park keyfi kaçmaz.”dedi.
SOSYAL BELEDİYECİLİK HAT SAFHADA

Yurt dışından gelen bir vatandaş Serdar Aytaç (41)ise,2 yıldır Kavak´a gelmemiştim, şimdi gelince burası Kavak´mı dedim. Yapılanlar Kavak´ı tamamen değiştirmiş çok güzel projeler hayata geçmiş. Kavak Belediye Başkanımız Şerif Ün ve ekibine ayrıca sizi tebrik ediyorum dedi. Gar Park Şehir merkezinden 20 dakika uzaklıkta olan ve 15 dönüm arazi üzerinde çam ağaçları arasında kurulan Gar Park, bol oksijenli havasıyla şehir hayatından sıkılanların uğrak mekanı oldu. Özellikle hafta sonları oldukça rağbet gören mekanda semaver çayı ve nargile servisi ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ramazan AKSOY

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.