Kavaklılardan Tarihi İlkadım Buluşması

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Mart 2024 13:23
Kavaklılardan Tarihi İlkadım Buluşması
Samsunda yaşayan Kavaklılar Samsun Şehir Kulübünde biraraya gelerek Tarihi İlkadım buluşması gerçekleştirdi.

Kavaklılardan Tarihi İlkadım Buluşması

 

Samsunda yaşayan Kavaklılar Samsun Şehir Kulübünde gerçekleşen gönül dostları buluşmasında biraraya geldi. Kavaklıların birlik-beraberlik ve gönül coşkusu içerisinde geçen geceye muhteşem buluşma ile damga vurduğu görüldü. Samsun ve İlkadım için birlik vurgusunun yapıldığı geceye üçyüze yakın davetlinin katıldığı görüldü.

 

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlkadım MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar’ın da katıldığı gecede tarihi anlar yaşandı.

 

 

Gecede ayrıca Kavaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kavaklı STK Temsilcileri,  Muhtar, İş Adamı, Akademisyen, Doktor, Avukat ve Mühendislerin yanısıra çeşitli meslek gruplarından oluşan çok sayıda davetlinin katılımıyla tarihi bir buluşma yaşandığı görüldü.

 

 

Kavaklılar Samsun ve İlkadım için biraraya geldi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlkadım MHP İlçe Başkanı Yavuz, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı davetlilere hitaben birer konuşma yaptılar.

 

 

İhsan Kurnaz: Ben fahri Kavaklıyım

 

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz davetlileri selamlayarak başladığı konuşmasında en yakın dost çevresinin Kavaklılardan oluştuğunu ifade ederek: “ Bugüne kadar Kavaklı hemşerilerim beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. En çetin yolları onlarla birlikte yürüdüm. Kavaklılardan dostluk gördüm, vefa gördüm, samimiyet gördüm. Çıktığımız yolda beni hiç mahcup etmediler. Yine mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Ben aynı zamanda Kavak’ın fahri hemşerisiyim. Tüm hemşerilerime gönlümde kapım da hep açık olacak. Bu akşam burada gördüğüm tablo karşısında tüm yorgunluklarımı unuttum. Sizin kararlı ve samimi duruşunuzu görünce bir kez daha güç kazandım. Bu gecede bana yeniden güç kazandırdınız. Size güveniyor ve inanıyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda hiçbirimizi mahcup etmesin. Hepinizi Allaha emanet ediyorum” diyerek konuştu.

 

 

Kavaklılardan İlkadım için birlikte hareket vurgusu

 

Daha sonra söz alan davetliler yaptıkları konuşmalarla duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Söz alan konuşmacılar konuşmalarında Samsun ve İlkadım için birlik vurgusu yaptılar.  Davette söz alan Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Av. Erhan Çankaya: Bugün bize yıllardır özlediğimiz bu muhteşem tabloyu yaşatarak duygulanmamıza sebep olanları gönülden teşekkür ediyor, hizmet anlayışıyla yola çıkan başkanlarımıza başarılar diliyorum diyerek duygularını ifade etti.

 

 

Kavaklı Meclis Üyesi Adayları Davetlileri Selamladı 

 

Gecenin sonunda İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Güven Kavaklılardan oluşan Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayları adına bir konuşma yaptı. Güven;  ‘Sekiz Kavaklı adayımızla hizmetinizde olacağız’ dedi. Daha sonra kürsüye davet edilen Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayları hep birlikte davetlileri selamladılar. 

 

Gece davetlilerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali çelik 29 Mart 2024 18:40

    Termede n nerde görülmüş kavaklı olabiliyor olması için kavaklı olması lazım maalesef olamazsın 3 beş encumen dayıyla kavaklı sayılmaz Ali çelik