Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu'na tam destek

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Mart 2024 10:57
Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu'na tam destek
Kavaklı vatandaşlar: "Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu ile yola devam edeceğiz. Hizmetler yarım kalmasın, Kavak'ın boynu bükük kalmasın diyerek tekrar destek vereceğiz"

Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu'na tam destek

 

Kavak'ta yapılan mitingte İbrahim Sarıcaoğlu sevgi seli ile karşılandı.

 

Cumhur İttifakının Kavak'da düzenlediği miting tarihi anlara sahne oldu. Muhteşem bir kalabalığın yer aldığı mitingte Vatandaşlar attığı sloganlarla İbrahim Sarıcaoğlu'na destek sözü verdiler.

 

Kavaklı vatandaşlar: Oylarımız Kavak''ın Mimarı İbrahim Sarıcaoğlu'na

 

Kavaklı vatandaşlar: "Kavak'ta İbrahim Sarıcaoğlu ile yola devam edeceğiz. Hizmetler yarım kalmasın, Kavak'ın boynu bükük kalmasın diyerek tekrar destek vereceğiz. Kavaklı seçmen ortak akılla hareket edip Kavak'ın geleceğini düşünerek oyunu Kavak'ın mimarı İbrahim Sarıcaoğlu'na verecektir'" diyerek düşüncelerini dile getirdikleri görüldü.

 

 

AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları tarafından” Kavak Tarih Yazıyor” sloganı ile düzenlenen açık hava toplantısı büyük bir katılımla ve coşkulu bir biçimde yapılan mitinge MHP Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, Cumhur İttifakı İl Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’da katılarak birer konuşma yaptılar.

 

 

Tarihi Mitingte Sarıcaoğlu'ndan Tarihi konuşma:

 

Sarıcaoğlu: Kavak bugün yine bir tarih daha yazdı
  
Türk bayrakları ve AK Parti, MHP bayrakları ile süslenen alanda “Büyük Başkan” sloganları ile kürsüye gelen Cumhur ittifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ın düzenlenen mitinge katılımı ve coşkusu ile gerçekten bir tarih yazdığını söyledi. Her seçimde olduğu Pazar günü de Kavaklıların üzerine düşeni yapacağını belirten Sarıcaoğlu şöyle konuştu:

 

“İlçemiz bu gününe kadar tüm seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en yüksek desteği verdi. Bir hafta sonra yapılacak seçimlerde de aynı desteği bir kez daha vereceğine olan inancım tam. AK Parti hizmet anlayışı ile ilçemize çok büyük projeler ve eserler kazandırdık. Şehrimizin birçok sorununu çözerek modern bir kent kimliği kazandırdık. OSB’mizi geliştirerek Kavak’ı Samsun’un sanayi üssü konumuna getirdik. Artık insanlarımız iş için gurbete gitmiyor, aksine ilçemizi anonsla işçi arar hale getirdik. Yeni dönemde de kazandıracağımız projelerimizle Kavak Samsun’un parlayan yıldızı olacaktır. 31 Mart’ta sandıkları bir kez daha patlatarak AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğine inanıyor ve destek ve dualarını bekliyorum” dedi.

 

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'nun konuşması sık sık Oylarımız sana, seni destekliyoruz. birlikte yürümeye devam sloganlarıyla kesildiği görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.