Kavaklılar harekete geçti çığ gibi büyüyorlar

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Kasım 2016 22:43
Kavaklılar harekete geçti çığ gibi büyüyorlar
Kavaklılar İlçenin giriş ve çıkışlarında Yaşar Doğu tabelası konulmasını isteyerek kampanya başlattı. Kampanya Yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.
KAVAKLILAR YAŞAR DOĞU TABELASI İSTİYOR

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN TALEP ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI UYANDIRDI



 1913 yılında Samsunun Kavak İlçesinde doğan Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Memleketi olan Kavak'ta şehrin giriş ve çıkışlarında bir tabelasının olmayışından büyük üzüntü duyduklarını belirten Kavaklılar "Yaşar Doğu'ya yakışır dev bir tabela istiyoruz" diyerek kampanya başlattılar.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen kampanyayı başlatan Kavaklılar Birlik Platformu üyeleri bu kampanyaya yurt genelinde büyük ilgi gösterildi. Yapılan paylaşımlar bunu gösteriyor. Kampanya başlatıldıktan hemen sonra ciddi anlamda yorumlar da gelmeye başladı. Kavakta yaşanan bu eksiklik bir an evvel giderilmelidir. İlgililerden cevap olarak halkın istediği tabelayı oraya asmalarıdır. Laf değil icraat bekliyoruz diyerek konuştular.

ORADAKİ TABELA NEDEN KALDIRILDI?

Daha önce içenin sınırları içerisinde bulunan iki tabelanın kaldırıldığını bunun kaldırılmasına kimsenin bir anlam veremediğini söyleyen vatandaşlar bu efsane insanların,  ufuksuz insanların popülist politikalarına kurban edilmesine müsaade etmeyeceğiz. En kısa zamanda böyle bir tabelanın hazırlanarak bu tarihi eksikliğin giderilmesini bekliyoruz. Sonuna kadar bu haklı isteğimizin yanındayız. Umarız yetkililer kısa zamanda bu eksikliği giderirler dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.