Kavak'ta Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2017 17:35
Kavak'ta Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı
Kavak İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Murat KESİCİ ve Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik'in ortaklaşa düzenlediği toplantıda Kavak Muhtarlarına Sosyal Güvenlik Primlerinin ödenmesi konusunda açıklayıcı bilgiler verildi.
 Kavak İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Murat KESİCİ ve Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik'in ortaklaşa düzenlediği toplantıda Kavak Muhtarlarına Sosyal Güvenlik Primlerinin ödenmesi konusunda  açıklayıcı bilgiler verildi.

Toplantıya Kavak İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Murat KESİCİ,Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve Kavak Mahallelerinde görev yapan muhtarlar katıldı.


Toplantı öncesinde İstiklal Marşı okundu. 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. 

Toplantının maksadı konusunda bir konuşma yapan Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik muhtarlık görevinin onurlu bir görev olduğuna değinerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte onuruna yakışır şekilde sürdürmeye çalışacaklarını ifade etti. Çelik konuşmasında 15 Temmuz Şehitler Haftasına'da değinerek Muhtarlarımızın ülkemizin birlik ve beraberliği için ciddi mücadele verdiklerini bu anlamda toplumu diri tuttuklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra Kavak İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Murat KESİCİ muhtarların sosyal güvenlik primlerinin ödenmesi hususunda geniş bilgiler verdi.

Toplantıya katılan muhtarlar bilgilendirme toplantısının çok iyi geçtiğini kendileri için yararlı olduğunu söyleyerek toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ettiler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.