Kavak Göçebe Köyü Derneğinden İstişare Toplantısı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ocak 2024 22:16
Kavak Göçebe Köyü Derneğinden İstişare Toplantısı
Kavak Göçebe Mahallesi Derneği 2024 yılının ilk genel istişare toplantısını Dernek Başkanı Ahmet Seven'in başkanlığında KA-DEF Salonunda gerçekleştirdi.

Kavak Göçebe Köyü Derneğinden Genel İstişare Toplantısı 

 

Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinin 2024 yılı ilk genel istişare toplantısı Dernek Başkanı Ahmet Seven'in başkanlığında KA-DEF Salonunda gerçekleşti.

 

Genel İstişare Toplantısına Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Yönetim Kurulu Üyeleri Refattin Seven, Mustafa Seven, Şerafet Karagöz ve Sefer Yılmaz ile birlikte çok sayıda üye katıldı.

 

Göçebe Köyü Muhtarı Aydın Akça'nın da katıldığı toplantıda bir yıllık faaliyet hakkında değerlendirme de bulunuldu. Yeni yılda yapılması düşünülen hizmetler masaya yatırılarak üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

 

Ahmet Seven: "Bugüne kadar hep birlikte köyümüzün geleceği için etkili faaliyetlerde bulunduk. Daima ortak akla önem vererek hareket ettik. Bunların içerisinde en önemlisi birlik ve beraberliğimizi tesis etmek oldu. Güven ve samimiyete değer verdik. Köyümüze 5 yıl içerisinde 30 yıla sığabilecek hizmetleri kazandırdık. Bu anlamda birlikte hareket ettiğimiz yönetim kurulumuza, üyelerimize ve muhtarımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 

Toplantıda söz alan Göçebe Köyü Muhtarı Aydın Akça'da faaliyetler hakkında bilgi verdi. Toplantıya katılan üyelerin sorularına cevaplar verildi. 

 

Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.