Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinden KA-DEF'e ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ocak 2024 20:44
Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinden KA-DEF'e ziyaret

Kavak Göçebe Köyü Derneğinden KA-DEF'e ziyaret

 

Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili olarak göreve getirilen Bilal Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Kalabalık bir ortamda gerçekleşen ziyarette Göçebe Mahallesi muhtarı Aydın Akça'da hazır bulundu 

 

Ziyarette Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Genel Sekreteri Mustafa Seven, Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi Refattin Seven, Yönetim Kurulu Üyesi Şerafet Karagöz ve Sefer Yılmaz 'da eşlik ettiler.

 

 Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven Kavak Göçebe Mahallesi Derneğinin KA-DEF'e üye dernek olduğunu ifade ederek; " Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle bir süre önce KA-DEF Genel Başkan V. olarak göreve gelen Bilal Şahin'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek başarı çalışmalar dileğinde bulunduk" diyerek konuştu. 

 

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkan V. Bilal Şahin'de  federasyonumuza üye derneklerimizden Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı, Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinden memnun oldum. Bizim gücümüz birlik ve beraberliğimizden gelmektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.