Kavak Büyük Çukur Köyü Derneğinden İhsan Kurnaz'a coşkulu karşılama

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 04 Mart 2024 22:11
Kavak Büyük Çukur Köyü Derneğinden İhsan Kurnaz'a coşkulu karşılama
Kavaklılar Cumhur İttifakı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın etrafında kenetlendi.

Kavaklılar İhsan Kurnaz'ın etrafında kenetlendi

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, AK Parti Teşkilat Üyeleri ve Belediye Meclis Üye Adaylarıyla birlikte Kavak Büyük Çukur Köyü Derneği'ni ziyaret etti.

 

 

Dernek Binasında toplanan Kavaklıların İhsan Kurnaz'a sevgi gösterisinde bulunarak etrafında kenetlendiği görüldü. 

 

İhsan Kurnaz Dernek Başkanı Murat Başaran, Yönetim Kurulu ve Üyeleri tarafından coşku ile karşılandı.

 

 

İhsan Kurnaz: Kavaklı hemşehrilerim hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Her zaman birlikte yürüdük

 

İlkadım Belediyesinin kaybedecek vaktinin olmadığını ve bir an evvel emin ellere geçmesinin gerektiğini ifade eden İhsan Kurnaz: İlkadımın sorunları ancak bizimle çözüme kavuşacaktır. İlkadımı ortak akılla yöneteceğiz. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini İlkadımda sergileyeceğiz. Belediyenin kasasına sahip çıkacak peşkeş çekmeyeceğiz. Her kuruşun hakkını vererek hareket edeceğiz. İlkadıma birlik ve beraberlik hakim olacak. Sevgi ve kardeşliği tesis edeceğiz. Kangrene dönmüş bütün sorunları hep birlikte çözeceğiz. Bizim derdimiz İlkadımın kazanması sizin kazanmanızdır. Kavaklı hemşehrilerim, dostlarım hiç bir zaman beni yalnız bırakmadı. Hep birlikte yürüdük. Bundan sonra da birlikte yürümeye devam edeceğiz. Vefa ve samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

 

İhsan Kurnaz misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Murat Başaran yönetimine ve üyelerine ayrıca teşekkür etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çağrıhan gündoğdu 04 Mart 2024 23:15

    İhsan başkan ağır,saygın ve şahsiyetli bir adam Bazıları gibi görevde olmadığı halde soytarı gibi her kurdalenin peşinde koşmayan çok saygı duyduğum bir abimdir