YRP Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün KA-DEF'i ziyaret etti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 04 Mart 2024 13:31
YRP Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün KA-DEF'i ziyaret etti

YRP Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif ÜN KA-DEF'i ziyaret etti

 

Yeniden Refah Partisi Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün, KA-DEF Genel Merkezini ziyaret etti.

 

Genel Başkan Bayram Erişgin nazik ziyaretlerinden dolayı Şerif Ün'e teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Kavak Belediye Başkan Adayı Şerif Ün  2 dönem Kavak Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak başladığı konuşmasında: " günkü şartlarda su ihtiyacı olduğunu gördük, hemen işe başlayıp suyu getirdik. OSB'nin kuruluşunda yer aldık. OSB'yi Kavak'a kazandırdık. Asla siyasette kariyer yapmayı düşünmedim. Tek düşüncem insanlara nasıl faydalı olabilirim bilinciyle sahaya indim. Hizmetleri devam ettirmek istiyorum. Tek derdim Kavak'a hizmet etmek. Yaptıklarımı Kavak halkı çok iyi biliyor. 45 kilometre uzaktan su getirdim. OSB'yi kurduk, altyapının yüzde 65'ini bitirdim, revize imar planı yaptım. Kavak'ın jeolojik etüdünü yaptırdım. Uluslararası bir tekstil firması buldum Kavak'a getirdim. 13-14 yıldır bin 500'e yakın bayan kardeşlerimize istihdam sağlıyor. 26 ülkeye ihracat yapıyor" diye konuştu.

 

 

Kültür müzesi, sinema, tiyatro, kapalı pazar yeri, otopark, sosyal donatılarla ilgili yapılması gereken projelerim var, Değişen ve gelişen Kavak'ta amacım aş ve iş. Kavak'ta hanım kardeşlerimizi işin içine katarak yöresel ürünler yaparak bunların satışını yapmak istiyorum. Vatandaş çok bir şey istemiyor. Önemli olan hizmeti vatandaşın ayağına götürmek. Makamlar gelip geçicidir, kalıcı eserler bırakmak lazım ifadelerine yer verdi.

 

Parti değişikliğin yönelik eleştirilere de yanıt veren Ün şunları söyledi: "Biz hizmetkarız. Yerel yöneticilerin siyasi görüşü bir yere kadardır. Elbetteki ki yerel yöneticilerin de bir ülküleri vardır ama burada hizmetkarların tek siyaseti olur o da hizmettir. Hizmetkarların siyaseti olmaz. Halka hizmet hakka hizmettir düşüncesiyle başlayacağız biz bu işe.Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır düşüncesiyle siyasetin içindeyim ama seçimi kazandığımda hizmetin içinde olacağım dedi. Üyelerimizin sorularını da cevaplandıran Şerif Ün, KA-DEF bizim için önemlidir ve her zaman KA-DEF'in yanında olacağım dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.