KAVAK BELEDİYESİ SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Mayıs 2014 22:35
KAVAK BELEDİYESİ SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI
Kavak Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile belediye bünyesinde çalışan memurlar büyük sevinç yaşa
KAVAK BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜRLER...

Kavak Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile belediye bünyesinde çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile Bem Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever arasında imzalanan "Sosyal denge sözleşmesi" ile Kavak Belediyesi'nde çalışan memurların maaşı artırıldı. Kavak Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalanan sözleşmenin ardından belediyede çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı.

HER ZAMAN ÇALIŞANIN YANINDAYIZ.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim sarıcaoğlu, "Yapılan hizmetleri hayata geçirirken, Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu düzenlemenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İBRAHİM SARICAOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Memurların ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı Şube Başkanı Nurettin Sever, Başkan ibrahim Sarıcaoğluna teşekkür etti. Başkan Sarıcaoğlunun bir işveren olarak gereğini fazlasıyla yerine getirdiğini kaydeden Nurettin Sever, 
memurların bugüne kadar gösterdikleri performansın daha da üzerine çıkarak çalışacağına ve daha da üretken olacağına inandığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.