KADEF'ten öğrencilere eldiven bere hediyesi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Aralık 2016 19:53
KADEF'ten öğrencilere eldiven bere hediyesi
Kadef Kadın Kollarının öncülüğünde başlatılan 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası çerçevesinde Kavak'ta bulunan ilköğretim okullarında öğrencilere bere ve kaşkol dağıtımı yapıldı.
 KADEF'TEN ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN KAMPANYASI

KADEF ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kavak Dernekler Federasyonu (Kadef) Kadın Kollarının öncülüğünde başlatılan 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası çerçevesinde Kavak'ta bulunan ilköğretim okullarında öğrencilere bere ve kaşkol dağıtımı yapıldı.

İlk olarak taşımalı eğitim yapan Kavak Emirli Mah. Ortaokulu ve Çakallı Mah. Okulu öğrencilerine bere kaşkol hediye edildi. Minik öğrencilere elleriyle berelerini takan Kadın Kollarının faaliyeti öğrenci ve velileri sevindirdiği görüldü.  

Okullarda öğrencilere bere ve kaşkol dağıtımına KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz eşi Müberra Karagözle birlikte katıldı. KADEF Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı dağıtımda KADEF Kadın Kolları Başkanı Aynur Cingöz öğrencileri bere ve kaşkollarını eliyle giydirerek sevinçlerine ortak oldu.

AYNUR CİNGÖZ; ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

Cingöz bundan böyle de değişik kampanyaların gerçekleşeceğini ifade ederek; " Kış gününde küçük öğrenci yavrularımızın mutluluğunu görünce çalışma azmimiz daha bir arttı. Bundan böyle onlara yönelik çalışmalarımız sürecek. Emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

KARAGÖZ: " ANLAMLI FAALİYETE İMZA ATAN ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM"

KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz 'de bu kampanyayı başlatan Kadef kadın kolları başkan ve üyelerini tebrik ederek; " KADEF'te böyle anlamlı faaliyetlere imza atarak bizleri onurlandıran Kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün öğrencilerimize bere ve kaşkol hediye ederek bize hayatımızda görmek ve duymak istediğimiz çok güzel mutluluk yaşattılar. Ben çok duygulandım. Emirli Köyü Orta Okulu kütüphanesine ayrıca Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitabı hediye ettik. Başarı ekip işidir. Biz bunu yakalayan güzel bir ekip oluşturduk. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.