KADEF'in Geleneksel Tirit Gecesi Birlik ve Beraberliğe sahne oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ocak 2016 10:24
KADEF'in Geleneksel Tirit Gecesi Birlik ve Beraberliğe sahne oldu
Kavak Dernekler Federasyonunun Geleneksel olarak 4.sünü düzenlediği Tirit Gecesinde Birlik ve Beraberlik vurgusu yapıldı.

KADEF'in Tirit Gecesinde Birlik ve Beraberlik vurgusu yapıldı


Kavak Dernekler Federasyonunun Geleneksel olarak 4.sünü düzenlediği Tirit Gecesinde Birlik ve Beraberlik vurgusu yapıldı. İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen gecede konuşan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz Tirit Yemeğinin gönülden gönüle sevgi köprüsü kurarak insanlar arasında sevgi-saygı ve dostluğu perçinleştirdiğini, herkesi birbirine kaynaştırdığını söyledi.

Gecede Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan birer konuşma yaptı.

Tirit gecesinde Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Kavaklı Milli Güreşçi Yaşar Doğu, vefatının 55. yılında saygı ve rahmetle anıldı.  

Geceye ayrıca Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Siyasi Parti temsilcileri, İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Bursa Yaşar Doğu Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Bürokratlar, Kavak Dernekler Federasyonuna bağlı dernek temsilci ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları üyeleri katıldılar. 800'ün üzerinde davetlinin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu protokole Yazar Ahmet Seven'in hazırladığı Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu isimli kitabı hediye etti. Seven'e ayrıca Kavak DerneklerFederasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz tarafından bir plaket takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.