• İHSANBAŞKAN

Ankara'da hem ziyaret ettiler hem proje sundular

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ocak 2016 23:39
Ankara'da hem ziyaret ettiler hem proje sundular
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz Ankara'da Samsunlu Bakan ve milletvekillerini ziyaret ettiler.
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz Ankara'da Samsunlu Bakan Akif Çağatay Kılıç ve  milletvekillerini ziyaret ettiler.

Başkent Ankara'ya ziyaretlerini sıklaştıran Sarıcaoğlu, Kavak'ı daha fazla büyütecek projeler peşindeyiz dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.Başkan Sarıcaoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Ak Parti Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş,AK Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün,Sivil Havacılık Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve önceki dönem Kavak belediye Başkanı Bahri Kesici'yi makamında ziyaret etti. Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Ankara ile diyaloglarımıza her zaman önem veriyoruz. " dedi.

İstişarelere Her Zaman Önem Veriyoruz
Sarıcaoğlu, "İstişare ve fikir alışverişi her zaman önemlidir. Başkent Ankara ile ziyaretlerimiz bundan sonra dahada sıklaşacak. Kavak'a bir şeyler yapılacaksa Ankara'daki büyüklerimiz sayesinde olacak. İlçemize gelen yatırımlarda emekleri çok büyük. Uyumlu çalışma prensibi ile ilçemizin çok daha iyi noktalara geleceğini biliyoruz. Bu yüzden değerli büyüklerimiz ile bir uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.