KA-DEF ve ASFED Yardım Tırı yola çıktı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Şubat 2023 20:51
KA-DEF ve ASFED Yardım Tırı yola çıktı

KA-DEF VE ASFED İŞBİRLİĞİ İLE HAZIRLANAN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

 

SON DAKİKA....SAMSUN BÜLTEN

 

Ülkemizi derin acıya boğan Deprem felaketinde mağdur olan depremzedelere katkıda bulunmak amacıyla Samsunun en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF ve Ankara Samsunlular Federasyonu ASFED işbirliğiyle hazırlanan yardım tırı yola çıktı. 

 

 

Bayram Erişgin: Yaraya merhem gönüllere serpilen su olmak istiyoruz

 

Ülkemizin büyük bir acı içerisinden geçtiğini ve bu acıyı Devlet millet el ele vererek atlatacağımızı ifade eden KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin : "Ankara Samsunlular Federasyonu ASFED ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma ile hazırladığımız yardım tırını Deprem Bölgesine uğurladık. Yardımlarımızla depremzedelerimizin yarasına merhem, gönüllerine serpilen bir su olmak istiyoruz. Başta ASFED Genel Başkanımız Osman Yılmaz olmak üzere Samsun ASFED Başkanımız Fatih Pişkin ve bu çalışmada yer alan koordinasyon ekibimize, ayrıca fedakarca bağışta bulunan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayıp bugünden itibaren devam edecek. Şimdi Devlet millet el ele olma vakti. Ben bu yaranın hep birlikte sarılacağına inanıyorum" diyerek konuştu. 

 

 

Erişgin:  55 kişilik yardım destek ekibimiz de yola çıkacak

 

Bayram Erişgin ayrıca 55 kişilik bir yardım destek ekibinin de deprem bölgesine hareket edeceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.