İLKADIMDAN FOTOĞRAF YARIŞMASI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Mayıs 2014 17:02
İLKADIMDAN FOTOĞRAF YARIŞMASI
İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuklarda Hayvan Sevgisi konulu 'Küçük gözler Büyük bakışlar' fotoğraf yarışmasında, minikler ödüller için hünerlerini sergileyecek.
İlkadım'dan Fotoğraf Yarışması

 İlkadım  Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuklarda Hayvan Sevgisi konulu 'Küçük gözler Büyük bakışlar' fotoğraf  yarışmasında, minikler ödüller için hünerlerini sergileyecek.

 SON KATILIM 2 HAZİRAN

İlkadım Belediyesi tarafından yapılacak olan İlkadım İlçesi'ndeki ilköğretim okulu öğrencilerinin (1-8 Sınıflar) katılabileceği ve çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla yapılacak olan ödüllü fotoğraf yarışmasın için son katılım tarihi 2 Haziran 2014 olarak belirlendi. Profesyonel jüri tarafından dereceye giren fotoğrafların seçileceği yarışmada öğrencilerin hayvan sevgisine sahip olmasını ve hayvanlara karşı saygılı olması aşılanacak.

 ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILANACAK

Gelecek nesillere hayvan sevgisinin kazandırma için çalışmalar yaptıklarını belirten  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Yapılan yarışmanın çocukların hayvanlarla olan iletişimini ön plana çıkarması, çocuklara hayvan sevgisini aşılaması yönüyle önemli bir çalışma olacak. Genç nesillerin hayvanların yaşam hakkına saygı duyma bilincinin aşılandığı bireyler olma hedefi ile bu yarışmayı düzenliyoruz. Bu kapsamda İlkadım Belediyesi olarak  sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde yürütüyoruz." dedi.

 

ÖDÜLLER 5 HAZİRAN ÇEVRE GÜNÜNDE VERİLECEK

Yarışmanın katılım şartları ise İlkadım Belediyesi'nin resmi internet sayfası olan http://www.ilkadim.bel.tr adresinde yayınlanmış bulunmakta. Ödül Töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde  kurtuluş yolunda düzenlenecek programda İlkadım Belediyesi standında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.