SAMSUN SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

SAĞLIK Haber Girişi : 25 Mayıs 2014 16:57
SAMSUN SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ
İlkadım Belediyesi Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan "SAĞLIK İÇİN YÜRÜYORUZ" etkinliği sahil yolu Sevgi Kafe önünden Yalova Gemisi'ne kadar 300'e yakın katılımcıyla gerçekleşti.
SAĞLIĞA YÜRÜDÜLER

İlkadım Belediyesi  Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan "SAĞLIK İÇİN YÜRÜYORUZ" etkinliği sahil yolu Sevgi  Kafe önünden Yalova Gemisi'ne kadar 300'e yakın katılımcıyla gerçekleşti.

 Sağlık Bakanlığı'nın düzenlediği, İlkadım Belediyesi ve Samsun Halk Sağlığı tarafından ortaklaşa yapılan  "Sağlık İçin Yürüyoruz" etkinliği 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Genç yaşlı  yediden yetmişe herkesin katılım gösterdiği yürüyüş etkinliğinde anne ve babaları ile etkinliğe katılan bebekler yürüyüşün ilgi odağı oldu. Yaklaşık 5 km yürüyüş yapan ekip yürüyüş sonunda dağıtılan sağlıklı besinler ile kahvaltı yaptı.

Halkı sağlıklı yürüyüşe teşvik etmek için oldukça başarılı olan etkinlik için desteklerin hiçbir zaman esirgenmeyeceğini belirten İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu " Bakanlığımız tarafından düzenlenen ve İlkadım Belediyemiz ve Samsun Halk Sağlığı tarafından yapılan " Sağlık İçin Yürüyoruz" etkinliğinde bulunmaktan oldukça mutluyuz. Bu tür etkinliklerin insanları yürüyüşe ve sağlıklı yaşama teşvik etmesi amacından oldukça önemli. 300 kişilik grup bugün oldukça güzel görüntü sergiledi. Genci yaşlısı herkes burada sağlık için yürüdü" diye konuştu.

Topluma sağlıklı yaşam ve beslenmeyi aşılanmasının en önemli amaç olduğunu belirten Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova,  "Sağlık Bakanlığı'nın her ayın son haftası Pazar günü gerçekleştirilen toplumumuzda egzersiz ve spor yapma bilicini arttırmak için yapmaya çalıştığımız etkinliklerden bir tanesini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Bu etkinliğimize destek veren tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi toplumumuza düzenli olarak yapmayı aşıladığımızda milletimiz sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürecek, bizlerde amacımıza bir nebze olsun ulaşmış olacağız." dedi.

Yürüyüşe Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova, Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etiketler : sağlık
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.