İLKADIM'DAN BAHARA ŞARKILARLA MERHABA

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 11 Mayıs 2014 23:56
İLKADIM'DAN BAHARA ŞARKILARLA MERHABA
TRT ses sanatçısı Ayşe İnak Ekiz'in konuk sanatçı olarak katıldığı İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Bahar Konseri sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
İlkadım Bahar Konseri Mest Etti.

TRT ses sanatçısı Ayşe İnak Ekiz'in  konuk sanatçı olarak katıldığı İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Bahar Konseri sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

KORO'YA SANATSEVERLERDEN TAM NOT

Şef Erdal Şahin yönetiminde 60 kişilik koronun Atatürk Kültür Merkezinde koro ve solo eserleri icra ettiği gecede, Türk Sanat Müziğinin sevilen  güzel parçaları seslendirildi. Koristlerin Türk Sanat Müziğinin beğenilen eserlerini seslendirdiği bahar konserinde, sanat severler gecenin keyfini doyasıya yaşadı. Coşku dolu kalabalığa 2 bölüm halinde 22 eser seslendiren koronun performansı sanatseverlerin alkışlarıyla desteklendi. 

HEM HÜZÜNLENDİRDİ, HEM COŞTURDU.

Türk Sanat Müziği korosunun final şarkısının ardından sahneyi TRT ses sanatçısı Ayşe İnak Ekiz aldı. Sahneye sanatseverlerin yoğun alkışlarıyla çıkan Ayşe İnak Ekiz, okuduğu sanat müziği eserleriyle salondakileri hem hüzünlendirdi, hem coşturdu.

AYŞE İNAK EKİZ, SAMSUN'U BEĞENDİ.

Türk Sanat Müziği Korosu'nun icrasının ardından 1 saat sahnede kalarak sanatseverlerin isteklerini okuyan Ayşe İnak Ekiz, Samsun'a ilk kez geldiğini söyledi. İlkadım Belediyesi'nin misafirperverliğinden memnun kaldığını belirten TRT ses sanatçısı Ayşe İnak Ekiz, Samsun'u çok beğendiği ifade etti.

SEYİRCİLERLE SELFİE POZU

Okuduğu eserlerle salonu hem hüzne boğan hem de coşturan sanatçı Ekiz, cep telefonunu eline alarak sanatseverler ve koroyla selfie pozu verdi. Daha sonra bestesi ve güftesi koro şefi Erdal Şahin'e ait olan 'ben sana mecbur değilim' adlı eseri seslendiren  sanatçı Ayşe İnak Ekiz, sanat severlerden büyük alkış topladı. Okuduğu hareketli parçalarla salonu coşturan sanatçı Ayşe İnak Ekiz sanat severlerin arasına girerek hep birlikte şarkı söyledi.

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİMİ

 Konseri 'çile bülbülüm' şarkısıyla sonlandıran TRT ses sanatçısı Ayşe İnak Ekiz'e plaket ve çiçek takdimini İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu verirken koro şefi Erdal Şahin'e çiçek ve plaketini ise,  Meclis Üyesi Erdal Dinç takdim etti.      

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.