İLKADIM BELEDİYESİNDEN GAZİLERE GEZİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Eylül 2012 21:53
İLKADIM BELEDİYESİNDEN GAZİLERE GEZİ
İlkadım Belediyesi, Şehitler ve Gaziler Haftası nedeniyle, şehit yakınları ve gazilere Ladik gezisi düzenledi.
 İlkadım Belediyesi, Şehitler ve Gaziler Haftası nedeniyle, şehit yakınları ve gazilere Ladik gezisi düzenledi.

İlkadım Belediyesi hizmet binası önünde hareket eden gazi ve şehit ailelerini taşıyan belediye araçlarını Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan karşıladı. Ladik ilçesinin eşsiz doğa güzelliğine kendini kaptıran şehit yakınları ve gaziler, Ladik Belediyesi Göl Tesisleri’nde gölü seyrederek stres attı. İlerleyen saatlerde verilen öğle yemeğinin akabinde tüm şehitlerin ruhuna Kur-an’ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi İrfan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aydın Ekiz, gazilere ve şehit aileleri tek tek gezerek İlkadım Belediyesi’nin hazırladığı içinde Kur-an-ı Kerim ve Türk bayrağının bulunduğu çantaları hediye etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bugün düzenlediğimiz gezi ile şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele ederek canını kanını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle anıyor; bu değerli yiğitlerimizin anne, baba, eş ve yakınlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Geziye ev sahipliği yapan Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, “Şehitler ve Gaziler Haftası’nı büyük bir üzüntüyle yaşıyoruz. Bu vatan için canlarını kanlarını veren gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Böyle anlamlı bir günde bu programı organize eden Başkanım Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi İrfan Öztürk, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin daima hatırlanması beklentimizdir. Bizleri unutmayarak burada başta İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a, ev sahipliği yapan Ladik Belediye Başkanım Mehmet Karahan’a ve emeği geçen tüm personelle teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

Gezi programına; Türkiye Muharip Gaziler Derneği gazileri ve çok sayıda gazi ve şehit aile yakınları katıldı. Programın sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.