İhsan Kurnaz Kavak Mahmutlu Köyü Derneğinde konuştu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mart 2024 22:07
İhsan Kurnaz Kavak Mahmutlu Köyü Derneğinde konuştu
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'a Merkezi Samsun Zeytinlik Mahallesinde bulunan Kavak Mahmutlu Köyü Derneğinden tam destek çıktı.

İhsan Kurnaz: İlkadım'da hepiniz söz sahibi olacaksınız 

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz Merkezi Samsun Zeytinlik Mahallesinde bulunan Kavak Mahmutlu Köyü Derneğinde konuştu.

 

Toplantıya İhsan Kurnaz ile birlikte İlkadım Belediye Meclis Üyeleri ve Üye Adayları da iştirak etti.

 

İhsan Kurnaz Kavak Mahmutlu Derneği Başkanı Durmuş Mutlu, Yönetim Kurulu ve Üyeleri tarafından coşku ve sevinçle karşılandı. 

 

Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Aydın Kaya'nın da yer aldığı toplantıya Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin yanısıra çok sayıda çevre sakininin de katıldığı görüldü.

 

Durmuş Mutlu: AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Sn. İhsan Kurnazı derneğimizde ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz

 

Kavak Mahmutlu Derneği Başkanı Durmuş Mutlu: "1 Nisandan itibaren çok şeylerin olumlu yönde değişeceğine inanıyor İhsan Kurnaz Başkanımıza son derece güveniyoruz. İlkadım için elimizden geleni yapmaya hazırız. Elbette STK'lar üyelerimize karşı sorumluluk noktasında bizim de taleplerimiz var. Çözüme kavuşturulacağından kuşkumuz yoktur. İhsan kurnaz Başkanımızı Derneğimizde ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" diyerek konuştu.

 

İhsan Kurnaz: Belediye yönetimine adalet hakim olacaktır

 

Daha sonra söz alan Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: Göreve geldiğimiz takdirde hepiniz söz sahibi olacaksınız. Kapımız hepinize ardına kadar açık olacaktır. Bizim karakterimizde milletin verdiği güven karşısında millete caka satmak yoktur. Belediye yönetimine adalet hakim olacaktır. Birlik beraberlik ve kardeşlik bağını güçlendirip gönül köprüleri kuracağız. Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneğini birlikte sergileyeceğiz. Kentsel dönüşümü sizinle oturup karara bağlayacak öyle harekete geçireceğiz. "Fıratın kenarında bir kurt kapsa koyunu Allah Ömer'den sorar onu" ölçüsü ve düsturuyla hareket edeceğiz. Bize verdiğiniz güveni heba etmeyeceğiz. Ben İlkadıma İlkadımlılara son derece güveniyorum. 31 Martta İlkadım kazanacak, kazanan siz olacaksınız. Sevgi kazanacak. kardeşlik kazanacaktır. Kavaklı hemşehrilerimin yanımda olduklarını görüyor ve bundan dolayı son derece mutlu oluyorum" diyerek konuştu.

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İhsan Kurnaz daha sonra kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.