Gayrimenkul Sektörü Temsilcileri İhsan Kurnaz'ı ağırladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mart 2024 13:10
Gayrimenkul Sektörü Temsilcileri İhsan Kurnaz'ı ağırladı
Gayrimenkul Sektörü Temsilcilerinden İhsan Kurnaz'a yoğun ilgi. Kahvaltıya 200'ün üzerinde sektör temilsicisi katıldı.

Gayrimenkul Sektörü Mensupları İhsan Kurnaz'ı ağırladı

 

Samsun'da faaliyet gösteren Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü Mensupları AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'ı Duruşehirde bulunan Sini Sofrasında verdikleri sabah kahvaltısında ağırladı. 

 

Kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Dünyasından seçkin isimler, STK Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.

 

Özkan Şener: Hayırlı sonuçlar diliyorum

 

Özkan Şener ev sahipliğini yaptığı kahvaltıda Gayrimenkul Sektöründe Faaliyet gösteren çok sayıda davetli adına söz alarak " Gayrimenkul Sektöründe faaliyet gösteren arkadaşlarımız adına Kahvaltıya teşrif ettikleri için AK Parti Samsun Milletvekilimiz Ersan Aksu'ya, AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayımız İhsan Kurnaz'a, AK Parti İlkadım İlçe Başkanımız Ersin Kasap'a Teşkilat mensuplarımız ve davetimize katılan arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Davetimizin hayırlı sonuçlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz" dedi.

 

 

Ersan AKSU: İlkadımı düştüğü çıkmazdan hep birlikte kurtaralım

 

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu İlkadımlıların yerel seçimde üzerlerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getireceklerinden kuşkum yoktur. Adayımız İhsan Kurnaz'a gönülden desteklerinizi bekliyorum. İlkadım tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Sorunlar dağ olmuştur. Kaybedecek bir dakikalık bile vaktit yoktur. Hep birlikte omuz vererek İlkadımı çıkmazdan kurtaracağız. İlkadımlı hemşehrilerimin bu tarihi görevi yerine getirerek birkez daha başarıya imza atacağına inanıyorum diyerek konuştu.

 

 

İhsan Kurnaz: Mazeret değil çözüm üretmeye geliyoruz

 

Daha sonra söz alan İhsan Kurnaz İlkadımda göreve geldiği günden itibaren uygulayacakları projelerini anlatarak sürdürdüğü konuşmasında: Bize görev verdiğiniz takdirde mazeret değil çözüm üreteceğiz. İlkadımın önünü açacağız. Güçlü bir kadro ile yeni Türkiye Yüzyılına yakışır hizmet anlayışını ortaya koymaya hazırız. Hep birlikte karar alıp birlikte uygulayacağız. 1 Nisan İlkadım'da değişimin miladı olacaktır" diyerek konuştu. 

 

 

Kahvaltıya yoğun katılım olması İhsan Kurnaz'a güvenin eseri olarak yorumlandı

 

Katılımın yoğun olduğu kahvaltıya katılan davetliler burada toplanan 200'ün üzerindeki davetli İhsan Kurnaz'a güvenin eseridir. Diyerek konuştukları görüldü. 

 

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.