İhsan Kurnaz: İlkadımlıların teveccühünden büyük güç alıyorum

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Aralık 2023 12:12
İhsan Kurnaz: İlkadımlıların teveccühünden büyük güç alıyorum

KA-DEF'te konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz:

Görev verildiği takdirde adil bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz ve beraberindeki heyet KA-DEF Gen.Bşk. Bayram Erişgin ve Üyelerini ziyaret etti. 

 

İhsan Kurnaz: İlkadımlıların teveccühünden büyük güç alıyorum

 

İhsan Kurnaz, aday adaylığını açıklamasının ardından gördüğü destek ve yakın ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade ederek şahsıma duyulan güven ve gösterilen destek, beni hem heyecanlandırıyor hem de İlkadım'da hizmet noktasında güç veriyor dedi.

 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında kurucu başkan olarak uzun yıllar Samsun siyasetinde aktif rol üstlenen İhsan Kurnaz: " İlkadım Belediye Başkanlığı nasip olursa İlçemizin eksiklerinin hızla giderilmesi, hizmet eşitsizliğinin bir an önce son bulması için uğraşacağım. Herkesi kucaklayan belediyecilik anlayışını, vatandaşının derdiyle dertlenen yönetim şeklini İlkadım'a kazandırmak için göreve hazırız. İlkadımın daha fazla vakit kaybetmeye tahammülü yoktur" diyerek konuştu.

 

İhsan Kurnaz Kavaklılara Teşekkür Etti

 

Kurnaz kendisini sevinç ve coşkuyla karşılayıp ağırlayan Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Erişgin ve üyelerine teşekkür ederek Kavaklı hemşerilerimi bugüne kadar hep yanımda buldum gönlümde hissettim onlarla gönül dostluğumuz var dedi.

 

Başkan Bayram Erişgin, İhsan Kurnaz'a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ederek aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FUAD KARA 25 Aralık 2023 19:46

    Ne teveccühü kardeşim sen temayüllere bile girmedin teşkilatı adam yerine koymadın birde eski ilçe başkanısın bu sebepten dolayı aday çıksanda aileme ve dostlarıma sana oy verdirmeyeceğim. Torpille aday olunur ama başkan olunmaz.

  • Hasbi Gül 23 Aralık 2023 14:49

    İlkadıma İhsan Bey cok yakışır.İnşallah aday gösterilir