KA-DEF'ten Yahya Çınkıl'a Sevgi Seli

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Aralık 2023 12:24
KA-DEF'ten Yahya Çınkıl'a Sevgi Seli
Samsunun sevilen yöneticilerinden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Karadeniz Bölgesinin en büyük ve etkin STK'larından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)nu ziyaret etti.

Yahya Çınkıl'a KADEF'den destek

 

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve etkin STK'larından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu'na (KA-DEF) bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, "Samsun'un, her alana hakim etkin ve yetkin yöneticilere ihtiyacı var" derken, Çınkıl da, İlkadım'ı Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahip olduğunu söyledi.

 

 

Gittiği her yerde büyük destekle karşılaşan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)'nda da ilgiyle karşılandı. KADEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve yönetim kurulu üyeleri, misafir ettikleri Yahya Çınkıl'a destek verirken, hem belediye hem bürokrasi tecrübesiyle İlkadım'a önemli hizmetlerde bulunacağına inandıklarını söyledi. İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl da, bugüne kadar elde ettiği tecrübe ve birikimlerini İlkadım için kullanmak istediğini belirterek, İlkadım'ı Türkiye Yüzyılına yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahip olduğuna vurgu yaptı.

 

 

TECRÜBEMİZİ İLKADIM İÇİN KULLANACAĞIZ

 

Aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde KA-DEF'i ziyaret eden Yahya Çınkıl, daha önce İlkadım Kaymakamlığında Özel İdare Müdürü, Köyle Hizmet Götürme Birliği Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İlkadım Belediyesi ve Canik Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu, son olarak Sinop İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde iken AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı için ayrıldığını ifade eden Çınkıl, bugüne kadar elde ettiği tecrübe ve birikimleriyle İlkadım için katma değer üretmek istediğini söyledi. 

 

GÖNÜLLERE TALİBİM

 

İlkadım'ın sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini belirten Çınkıl, "İlkadım'ı Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahibiz. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Biz gönüllere talibiz. Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyoruz ve İlkadım halkının sevgi ve ilgisi bizleri mutlu ediyor. İnşallah seçildiğimizde de toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmamızı sürdüreceğiz ve ortak akılla hareket edeceğiz. Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Bayram Erişgin'e, dernek başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

 

SAMSUN'UN YETKİN YÖNETİCİLERE İHTİYACI VAR

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, "Yahya Çınkıl daha önceki görevlerinde başarılı bir bürokrat olarak tanınan ve sevilen bir isim. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Samsun'un her alana hakim etkin ve yetkin yöneticilere ihtiyacı var. Rabbim mahcup etmesin. Ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduk. Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sait dede 25 Aralık 2023 19:49

    ihsan kurnaz baskan guzel insan vatandasa kendinizi anlatırsanaz yuzde yuz ilkadım en ıyı yonetecek baskan olursunuz basarılar