İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak için bir dönem daha desteğinizi bekliyorum

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Mart 2024 23:20
İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak için bir dönem daha desteğinizi bekliyorum

KA-DEF'i ziyaretinde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; Kavak için bir dönem daha desteğinizi bekliyorum 

 

 

AK Parti Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifak Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Üyelerini ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP Kavak İlçe Başkanı Dilaver Toktaş ve Meclis Üyeleri birlikte gelen heyet Kavak İlçesinde yapılan hizmetleri ve projeleri sinevizyon eşliğinde konuklara sundu.

 

 

 Başkan Sarıcaoğlu "Bir dönem daha desteklerinizi bekliyorum"

 

Kavak’ta çalışma hayatına atılan kadın sayısının arttığına dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çalışan ailelere kreş sözü müjdesi verdi. Çalışan annelerimizin yükünü ne kadar hafifletirsek kendimizi o kadar huzurlu ve mutlu hissedeceğiz” dedi.

 

Sarıcaoğlu: "Kavak’ta yaptığımız veya yapacağımız tüm çalışmalarda halkımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Biz bu yola çıkarken Kavak’ı birlikte yöneteceğiz sözü verdik. Tüm çalışmalarımıza vatandaşlarımız ile birlikte karar veriyoruz. Kreş projemize de vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda karar verildi. Halkımızın neye ihtiyacı varsa o bizim projemizdir dedi. Hep birlikte modern ve yaşanılabilir bir Kavak için çalışmaya devam edeceğiz" Diyerek konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.