Huzurevi Sakinleri Ücretsiz Cİlt Bakımı

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mart 2013 09:37
Huzurevi Sakinleri Ücretsiz Cİlt Bakımı
İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde eğitim alan 25 bayan kursiyer, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret ederek saç ve cilt bakımı yaptı.

HUZUR EVİ SAKİNLERİNE ÜCRETSİZ GÜZELLİK BAKIM

 

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde eğitim alan 25 bayan kursiyer, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret ederek saç ve cilt bakımı yaptı.

 

Bayan kursiyerler yanlarında getirdikleri çikolataları huzurevi sakinlerine takdim ederek gönüllerini aldı. Toplantı salonunda Bayan kursiyerlere huzurevi sakinleri ve tesis hakkında ön bilgi veren Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Çelebi, sunulan hizmetten memnun kaldıklarını ifade etti.

Huzurevi sakinlerine yapılan bakımın ardından kursiyerler, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a,İşkur İl Müdürü Hasan Kılıçarslan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu,Halk Eğitim Müdürü Davut Erişgin’e  ve bizlerin burada bu hizmeti yapmamızda her türlü desteği esirgemeyen İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık’a böyle bir imkanı kendilerine sağladıkları için teşekkür etti.

 

Bayan kursiyerlere eğitim veren Gülşen Ünal, "Tamamıyla kendi isteğimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun yaşlıları sevindirdiğini bilmek bizleri de mutlu ediyor. Böyle bir vesileyle bakıma muhtaç büyüklerimizi ziyaret edip, gönüllerini alma imkanı bulduk. Onları ailem gibi görüyorum çok seviyorum “dedi. Ünal, burada hem hayata dair bilgiler edindik, hem de yaşlılarımıza hizmet vermenin mutluluğunu paylaştık. Bizleri kabul eden Huzurevi yetkililerine de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 Mayıs  ayında sertifika alacağını anlatan kursiyerlerden Elif Aydın, "Teyzelerin saçını keserken çok heyecanladım. Ellerim titredi. Onlara zarar vermekten koktum ve çok dikkatli davrandım. Kesim ve bakım sonrası onları mutlu görünce ben de mutlu oldum" diye konuştu

.

Yaptıkları çalışmanın diğer yerel yönetimlere örnek olmasını temenni eden İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık" Bu vesile ile kuaför kursunda eğitim gören bayan kursiyerlerimizi Büyükşehir Belediyemize ait Huzurevi'ne götürdük. Yaşlılarımıza manikür, pedikür, saç kesimi ve diğer bakımlarını yaptık. Bu vesile ile kursiyerlerimiz hem uygulamalı derslerini yaptılar, hem de huzurevi sakinlerinin soğuk kış gününde bakımlarına katkıda bulunduk." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.