Acem Tekkesi Din Adamlarını Ağırladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Mart 2013 09:28
Acem Tekkesi Din Adamlarını Ağırladı
Tashihi Huruf Hocası İlhan Tok ve camilerde görev yapan din adamları Acem Tekkesindeki akşam yemeğinde bir araya geldi.

-ACEM TEKKESİ DİN ADAMLARINI AĞIRLADI.

 

Samsun Müftülüğü, Türkiye'nin değişik yerlerinde görev yapmış Tashihi Huruf Hocası İlhan Tok’a ve camilerde görev yapan din adamlarını Acem Tekkesindeki akşam yemeğinde bir araya getirdi.

 

Acem Tekkesindeki  birliktelik yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Seven ,Tashihi Huruf Hocası  İlhan Tok,Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk,Yakakent Müftüsü İsmail Keskin,Alaçam Müftüsü Ali Toprak, başta olmak üzere 13 İmam ve Müezzin Kayyum Kursu öğrencileri katıldı.Birliktelik yemeğinde konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan  Kura Hafız İlhan Tok,Kur’anı’ın ve hafızlığının önemine değinerek Kur’an’a hizmetin şeref olduğunu ve bu hizmeti en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışan hafızların ve hafızlık müessesesinin desteklenmesi gerektiği çünkü Kur’an-ı Kerim’in bütün kitapların ve ilimlerin ana menbaı olduğunu, bu sebeple kalpleri ürperten , çağlara meydan okuyan, bir benzeri asla getirilemeyen,Kutsal Kitabımız Kur’an’a duyulan ihtiyacın her geçen gün daha fazla arttığını söyledi.

 

-DEMİRTAŞ AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP NESİLLERE DESTEK OLACAĞIZ

 

İslam dinine hizmet insanlarla bir arada olmanın mutluluğunu derinden yaşadığını belirten Başkan Demirtaş,Kur’an’ı öğrenen, öğreten,muhtevasına vakıf olmaya çalışan ve bu uğurda hizmet verenlere her türlü katkıda bulunmak bu amaçla faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek olduğunu belirtti. Ayrıca Milli ,manevi  ve  Ahlaki değerlere sahip nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak adına dinimize hizmet eden kurumlarımızın her zaman yanındayız diye konuştu.

 

Yemek sonrası Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk’ün  yaptığı dua yemeğe katılanlara duygusal anlar yaşattı. Gece ev sahipliği yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, emeği geçenlere teşekkür ederek Kura Hafız İlhan Tok’a çiçek takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.