HDP'li vekilden askere hakaret

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Temmuz 2015 23:39
HDP'li vekilden askere hakaret
Kapalı kapılar ardında kirli planlar yapan CHP, Aydın Doğan ve Paralel örgüt 7 Haziran seçimi öncesinde HDP üzerinden siyaset dizaynına kalkıştılar.
BUNLARA OY VEREREK MECLİSE TAŞIYANLAR
ESERİNİZİ GÖRÜN 

 Kapalı kapılar ardında kirli planlar yapan CHP, Aydın Doğan ve Paralel örgüt 7 Haziran seçimi öncesinde HDP üzerinden siyaset dizaynına kalkıştılar. Seçim öncesi cici çocuk gibi gösterilen ve CHP Genel Başkan Yardımcısının bile oy verdiği HDP'nin vekilleri her geçen gün yeni bir skandala imza atıyor... Son olarak HDP'nin Şırnak Milletvekili Ferhat Encü Türk askerine ağır hakaretler etti...
Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı istihbaratıyla yanıltılarak TSK tarafından bombalanan 34 kişinin mensup olduğu Encü ailesinden HDP'nin Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, önceki gün PKK'nın talımatıyla düzenlenen gösteriye katıldı. Şırnak'ın Uludere ilçesindeki eylem sırasında askerin yolunu kesen Encü, kendisine ve gazetecilere saldırıldığını öne sürdü.


Paralel Yapı'nın desteklediği Cumhuriyet de bunu manşetinden 'Devlet dayağı' diye verdi. Gerçekler ise olay sırasındaki bir askerin çektiği videoyu Youtube'ye koymasyıla ortaya çıktı.Videoda HDP'li Milletvekili Ferhat Encü ile askerler arasında şu diyalog geçiyor:


O DİYALOGLAR


HDP'li Encü: "Siz pissiniz defolun gidin yani. Bana silah çekerek burada eşkiyalık yaptınız. Teröristlik yaptınız. Beni darp ettiniz"


Asker: "Biz Silahlı Kuvvetlerin gücünü lekelemeyiz"


Encü: "Siz zaten lekelisiniz daha önceden de lekeliydiniz."


Asker: Siz bize defol git diyemezsiniz"


Encü: "Aynen defol git..." 
Etiketler : HDP PKK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.