Emeğin Gücü Kimin İçin?
YILDIRIM DEMİRCİ yazdı...
Ali Yalçın 2019 yılından itibaren emekten gelen gücünü emekçinin yüzünün gülmesi için değil; bir avuç sendika üst yöneticisinin menfaati, rantı ve zenginliği için kullandı.
“Öğretmene değer her şeye değer” diyenler eğer samimilerse Kuşadası’nda kimlerin ve kaçar tane villaları olduğunu açıklasınlar ki bizler de kimlere değer verildiğini görmüş olalım.
“Gelirde adalet ücrette denge” diyenler eğer samimilerse önce kendi maaşlarına baksınlar sonra da memurun maaşına baksınlar.
“Hak, emek, ekmek, adalet ve gelecek” diyenler eğer samimilerse önce kendi mal varlıklarını açıklasınlar sonra da memurun mal varlıklarına baksınlar.
Ali Yalçın ve ekibinin samimiyetsizlikleri güneşin parlaklığı kadar net iken hala nasıl koltuklarında oturmaya devam edebiliyorlar!
Memur-Sen Konfederasyonu Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Genç Memur-Sen #MemurMeydanda
Daha Azını Gör